O noua abordare Medxray ! Centrele de radiologie dentara MedXray isi schimba înfaţisarea

Data publicare: Marti, 28 Decembrie, 2021 Total: 1203 accesari

O noua abordare Medxray ! Centrele de radiologie dentara MedXray isi schimba înfaţisarea

Centrele de radiologie dentară MedXray îşi schimbă înfăţişarea.

    

Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, la care medicii şi pacienții pot apela cu încredere, dar deschidem o nouă fază a evoluţiei noastre. Medxray capătă o nouă înfățișare, ca simbol al promisiunii noastre de a îmbunătăţii continuu aspectele care ne permit să venim mai eficient în sprijinul dumneavoastră.


 

Radiologie dentară digitală. Simplu. Fără griji.

 

Medxray este centrul specializat de imagistică dentară digitală, care vine în întâmpinarea medicilor stomatologi cu rezultate precise, un nivel înalt de calitate a serviciilor și o colaborare profesională, eficientă și fără griji. Medxray este singurul centru specializat de imagistică dentară digitală din Arad, care oferă servicii de calitate excelentă, ce se disting printr-o grijă ușor de remarcat față de nevoile clienților, într-un ambient plăcut și modern.

 

Vă aşteptăm în oricare din locațiile noastre din

Arad -Centru – Vlaicu -Micalaca  sau  Ineu

Pentru informaţii de contact vă invităm să accesaţi: https://www.medxray.ro/contact


 

 



Imagistică dentară premium.
 Soluții dedicate medicilor

  

Venim permanent în sprijinul medicilor în misiunea de a le reda oamenilor sănătatea, asigurând suport specializat în vederea aplicării celor mai bune soluții de tratament. Astfel, creăm premisele luării unor decizii corecte în etapa de diagnostic medical, oferind pacienților servicii profesioniste și o experiență plăcuta în procesul de reabilitare dentară.

 

 
Am devenit centrul medical radiologic care are cel mai mare număr de parteneriate cu medici stomatologi, oferind soluții personalizate precise cu ajutorul tehnologiei moderne. Acestea asigura suportul imagistic in stabilirea unui diagnostic corect, contribuind substanțial la creșterea gradului de reușită al tratamentului. Prin informare permanentă, suport dedicat și acces cloud permanent la baza de date a radiografiilor, eficientizăm modul în care ele sunt gestionate și transmise.



In acest sens punem la dispoziţie medicilor stomatologi  Aplicaţia mobilă cloud - MEDXRAY (funcţional atât pe telefon mobil cât şi pe unitate fixă PC/Mac/Laptop). Aplicaţia oferă multe avantaje atât din punct de vedere radiologic cât şi stomatologic. Ea este pusă la dispoziţia medicilor în mod gratuit. Medicii sunt rugaţi să ne contacteze pentru a le furniza datele de acces.

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.medxray.app

iOS:         https://apps.apple.com/us/app/id1577939331

 

    

De asemenea, oferim cadou pentru o perioadă de 2 luni ,soluţii de management stomatologic dROOT dedicate medicilor, care constă în acces la următoarele funcţii: evidenţă pacienţi (date personale, date de contact, atenţionări medicale), modul de programare online, grafică dentară 3D/2D (status, documentatia medicala, plan de tratament), documentare electronică, suport tehnic din partea echipei dROOT.

Ne puteţi contacta personal pentru detalii.

 


La MedXray vă așteptăm cu aparatură de ultimă generație pentru realizarea radiografiilor OPG și CBCT de precizie înaltă.

 

   

Pe termen scurt compania este orientată asupra nevoilor clienților, urmărind toate modificările ce pot afecta nivelul și evoluția cererii și ofertei. Pe termen lung compania își propune o politică de creștere continuă pornind de la performanță .

 



In acest sens  punctul de lucru din Vlaicu a fost renovat complet si dotat cu aparate noi si performante care permit realizarea radiografiilor dentare bidimensionale (OPG) dar mai ales a celor tridimensionale(CT ) dedicate atat specializarii dentare cat si cele ORL. 

 

 

 

   
Pentru a performa că o firmă de succes vom păstra viziunea nealterată folosind permanent pârghiile perseverenței, ambiției, unității echipei și dezvoltării profesionale continue.
 Viziunea noastră de viitor are că fundament credința lucrului bine făcut.

 


Obiectivul principal al Medxray ramane in continuare acela de a oferi tuturor pacienților și medicilor dentiști radiografii de calitate superioară, completate de o suită de servicii premium caracterizate prin profesionalism, relevanță și utilitate.

 


Acum la final de an va dorim multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi precum si ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste!



 

Cu Drag, Echipa MedXray !