Se modernizează trecerea de cale ferată care traversează drumul Mișca-Apateu-Berechiu

Data publicare: Vineri, 24 Decembrie, 2021 Total: 924 accesari

Se modernizează trecerea de cale ferată care traversează drumul Mișca-Apateu-Berechiu

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru modernizarea trecerii la nivel de cale ferată, linia Arad-Chișineu Criș-Ciumeghiu, intersecția cu drumul județean DN79-Mișca-Apateu-Berechiu. Certificatul a fost eliberat ca urmare a solicitării Companiei Naționale de Căi Ferate.

         
„Acest tronson, DN79-Mișca-Apateu-Berechiu, face parte din rețeaua de drumuri din nordul județului. Consiliul Județean va moderniza aceste drumuri, cu o lungime totală de 74 de kilometri, prin fonduri europene. Este foarte bine că și CFR își corelează lucrările cu ale noastre, astfel încât atunci când ambele lucrări, atât modernizarea drumului, cât și cea a trecerii de cale ferată, vor fi finalizate, vom avea o legătură rutieră sigură și rapidă între nord-vestul și nord-estul județului”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Celelalte drumuri care fac parte din rețeaua de nord a județului sunt Cermei-Șomoșcheș-Berechiu-limită județ, spre Bihor, Seleuș-Șicula-Gurba-Cermei respectiv Șepreuș-Cermei-Avram Iancu-Vasile Goldiș-Beliu.