Și fără permis și sub influența alcoolului

Data publicare: Luni, 13 Decembrie, 2021 Total: 1195 accesari

Și fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat la data de 12 decembrie a.c., un bărbat de 47 de ani, din localitatea Gurba, care conducea un autoturism pe D.J.792 între localitatea Seleuș și Zărand, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanțul de pe sensul opus de deplasare.

         
În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.

         
Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,47 m.g./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

         
La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 41 de ani, din satul Nădab, care conducea un autoturism pe D.J.792 din Nădab spre Cintei, iar la k.m. 9 + 169 a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe sensul opus de deplasare.

         
În urma impactului a fost accidentat ușor un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism.

         
Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,88 m.g./l. alcool pur în aerul expirat, conducătorul autoturismului fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

         
În urma verificărilor a reieșit că niciunul dintre cei doi conducători auto nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

         
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.