Un spectacol și o lansare de carte – gesturi de mulțumire dedicate cadrelor medicale

Data publicare: Sambata, 11 Decembrie, 2021 Total: 962 accesari

Un spectacol și o lansare de carte – gesturi de mulțumire dedicate cadrelor medicale

Au fost și sunt alături de noi în cele mai grele momente. Ne sprijină și ne susțin și atunci când speranța e poate singurul lucru care ne mai rămâne. Își pun în slujba noastră cunoștințele, puterea și experiența. Ei, medicii, asistentele, infirmierele, sunt cei care, în aceste vremuri grele, acționează necondiționat spre binele și sănătatea noastră. Lor, celor din linia întâi, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad și Hyperclinica MedLife Genesys* le dăruiesc, în semn de mulțumire, acum, în prag de sărbători, un spectacol. Este vorba despre „One (Wo)Man Show”, un spectacol cu și de Zoltan Lovas. Reprezentația dedicată cadrelor medicale are loc duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Sănătatea trupului trebuie să meargă mână-n mână cu sănătatea minții. Tocmai de aceea e atât de important să avem grijă de psihicul nostru, să ne destindem, să dăm o pauză creierului de la stresul cotidian. Acea destindere poate să fie și un spectacol de teatru care te face să uiți de tot, să pătrunzi pentru scurt timp într-o altă lume creată cu măiestrie de jocul actoricesc. Si deoarece trecem printr-o perioadă în care cadrele medicale sunt greu încercate, luptând cu empatie, grijă și speranță pentru semenii noștri, dorim să le facem o bucurie, în semn de respect, apreciere și recunoștință pentru tot efortul depus în această perioadă pandemică. Așadar, le invitam, duminică, 12 decembrie, la teatru.” – spune Daniela Faur, director de marketing Hyperclinica MedLife-Genesys.

Ne bucurăm că, alături de Hyperclinica MedLife-Genesys, care ne este partener de încredere de multă vreme, putem să facem un gest pe care cadrele medicale îl merită atât de mult. Spectacolul nostru, dedicat lor, este un semn cât se poate de sincer de recunoștință pentru profesionalismul, sacrificiul și răbdarea de care dau dovadă toți cei care luptă cu acest virus perfid care ne-a tulburat tuturor viețile.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Evenimentul din 12 decembrie este unul complex, reprezentația spectacolului „One (Wo)Man Show” fiind precedată, la ora 17.00, de o lansare de carte găzduită de foaierul Teatrului Clasic. Este vorba despre volumul „ReUmanizati!” de Nicolae Iordache-Iordache, un volum despre comunicarea în sănătate, despre compasiune în actul medical și despre dezvățul de ceea ce ne ține în loc.

 

Invitatia la evenimentul din 12 decembrie este adresata tuturor cadrelor medicale fie că sunt medici, asistente medicale, infirmiere, psihologi etc. Confimarea prezenței se va face prin sms la numarul 0753 304 003 sau pe email pe adresa: marketing.genesys@medlife.ro.

Vă reamintim că accesul în sala de spectacole se va face pe baza certificatului verde, iar reprezentația va avea loc respectându-se toate măsurile de protecție împotriva Sars-Cov-2.