Amenințare cu bombă la mall-ul Galleria

Data publicare: Luni, 29 Noiembrie, 2021 Total: 1246 accesari

Amenințare cu bombă la mall-ul Galleria

Mall-ul Galleria de la ieșirea din Arad spre Pecica este împresurat începând de la ora 14.00 de polițiști.

 

Polițiștii sunt însoțiți și de jandarmi dar și de colegii de la Poliția Locală.

 

Surse din Poliție ne-au dezvăluit că este vorba despre o amenințare cu bombă, informație care până în prezent nu a fost confirmată oficial de autorități.

 

Update: “Astăzi, 29 noiembrie a.c.  în jurul orei 12.23, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulțumiri privind eliberarea unei cărți de identitate motiv pentru care ar fi amenințat angajații Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor al municipiului Arad aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc și le va pune o bombă.

La fața locului s-au deplasat  mai multe echipaje de poliție și jandarmi precum și echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiș, totodată fiind luate masuri de evacuare și asigurarea locului faptei. 

Ulterior bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de polițiști pe raza județului Timiș.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei în baza Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

 

De asemenea, acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timișoara, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale.” transmite IPJ Arad