Accident la Atrium Mall. Un autoturism a ajuns pe liniile de tramvai după ce a accidentat un pieton

Data publicare: Miercuri, 24 Noiembrie, 2021 Total: 3138 accesari

Accident la Atrium Mall. Un autoturism a ajuns pe liniile de tramvai după ce a accidentat un pieton

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 10:15 min, în zona Atrium Mall. În incident este implicat un autoturism, care din ce se pare, a accidentat un pieton în zona trecerii de pieton, iar în încercarea șoferului de a evita pietonul, s-a izbit de un stâlp, în urma impactului autoturismul a ajuns pe liniile de tramvai blocând circulația acestora.

Update: „În această dimineață, în jurul orei 9.45, a avut loc un accident rutier ușor pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

 

În urma verificărilor a reieșit că un arădean de 18 ani, care conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul din dreapta sensului de mers unde accidentează un bărbat de 55 de ani, din localitatea Chisindia, județul Arad.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 55 de ani.

 

Conducătorul autoturismului și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.”  transmite IPJ Arad.