Hală nouă de producție la Maschio Gaspardo Chișineu Criș

Data publicare: Sambata, 20 Noiembrie, 2021 Total: 956 accesari

Hală nouă de producție la Maschio Gaspardo Chișineu Criș

Chișineu Criș a îmbrăcat vineri haine de sărbătoare cînd cea mai mare companie din zona și-a inaugurat noua hală de producție. Este vorba de Maschio Gaspardo care și-a inaugurat noua hală de producție din Chișineu Criș.

 

La eveniment au fost prezenși ăe lângo conducerea companiei a grupului italian Maschio Gaspardo, reprezentanții autoritășilor locale și județene, fostul primar al Chișineu Crișului, Gheorghe Burdan, actualul primar, Florin Flavius Chereji, europarlamentarul Gheorghe Falcă, deputații Sergiu Bîlcea și Glad Varga, vicepreședintele CJA, Ionel Bulbuc, rectorul Universității de Vest Vasile Goldiș Arad, Coralia Cotoraci, vicepreședintele CNAS, Gheorghe Domșa, directorul DSP Arad, Horea Timiș, și nu numai.

 

Cu această ocazie,  a fost anunțat și un important parteneriat cu New Holland, marca comercială de mașini agricole produse de CNH Industrial.

 

Fabrica de la Chişineu Criş a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 44,1 milioane euro şi un profit net de 2,3 milioane euro, situație care i-a permis această nouă investiție în valoare de 3,5 milioane de euro în urma unui parteneriat și cu EximBank.

 

La nivel mondial grupul are peste 2.000 de angajați, iar capitalul net consolidat al Grupului Maschio Gaspardo a fost de peste 92 de milioane de euro anul trecut, în creștere cu peste 28 de milioane de euro față de 2019.