Un fotbalist de 17 ani a murit împușcat în cap de un polițist chiar sub ochii coechipierilor săi

Data publicare: Vineri, 19 Noiembrie, 2021 Total: 3233 accesari

Un fotbalist de 17 ani a murit împușcat în cap de un polițist chiar sub ochii coechipierilor săi

Un tânăr fotbalist din Argentina a sfârșit tragic, la doar 17 ani, după ce a fost împușcat în cap de către polițiști. Lucas Gonzalez era legitimat la Barracas Central, echipă aflată în al doilea eșalon argentinian.

 

Miercuri dimineață, 17 noiembrie, el se afla în mașină alături de încă trei coechipieri, întorcându-se de la un antrenament.

 

Conform celor de la AS, polițiștii le-ar fi făcut semn să se oprească, după ce șoferul a făcut mai multe manevre periculoase în trafic. Cei patru sportivi nu au ținut cont de indicațiile forțelor de ordine și și-au continuat drumul, însă Gonzalez ar fi scos pe geam și un pistol, pentru a-i intimida. 

 

În acel moment, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare și l-a împușcat în cap pe tânărul sportiv. Acesta a decedat câteva ore mai târziu, la spital. 

 

Mama lui Gonzalez a reacționat dur după ce și-a pierdut fiul în mod tragic. Potrivit acesteia, cei patru ar fi fost atacați fără niciun motiv de polițiști, iar copilul ei nu ar fi avut nicio armă asupra sa.

 

În plan opus, polițiștii spun că au identificat o replică de plastic a unui pistol pe bancheta din spate, cea pe care se afla Gonzalez în momentul în care a fost împușcat.

 

Ceilalți trei pasageri au scăpat fără a fi răniți și urmează să fie audiați, pentru a se stabili exact împrejurările care au condus la decesul celui de 17 ani.

 

Sursa:digisport.ro

Foto:Getty Images