Mihai Fifor: PSD are soluții și dă asigurări tuturor celor din Sănătate că este exclus să nu-și primească salariile!

Data publicare: Vineri, 19 Noiembrie, 2021 Total: 595 accesari

Mihai Fifor: PSD are soluții și dă asigurări tuturor celor din Sănătate că este exclus să nu-și primească salariile!

Imediat ce va veni la guvernare, PSD  va rezolva problema salariilor din Sănătate, reclamată de actualul titular al portofoliului. Pe de altă parte PSD îl somează pe Cîțu să înceteze să se mai agațe de scaunul de premier, în tentativa sa disperată de a-și păstra puterea și influența politică. Atitudinea sa absurdă agravează situațiile deja critice, precum cea din Sănătate.

 

"În nicio circumstanță nu se poate întâmpla ca personalul medical să nu-și primească salariile. Declarația ministrului de resort pe aceasta temă pur și simplu n-ar fi trebui să existe. Medicii, asistenții au nevoie de tot sprijinul posibil acum, când se luptă până la epuizare să salveze viețile oamenilor. În niciun caz nu aveau nevoie de noi motive de îngrijorare, care să-i încarce și mai mult, chiar să-i demobilizeze.

Salariile personalului medical trebuie să fie și vor fi plătite! Dacă bugetul rămas ministerului Sănătății nu ajunge pentru plata salariilor și a tuturor contribuțiilor aferente, soluția e ca oamenii să-și primească integral banii și să se amâne contribuțiile. Aceasta ar fi cea mai simplă soluție, care stă în pixul ministrului Sănătății și al premierului", declară deputatul PSD Arad Mihai Fifor.