Scârbă și dezgust. Lacrimi de crocodil vărsate de mama și tatăl fetiței ucise la Arad…Dar interese josnice în umbră. Noi detalii despre familia victimei și ce pune la cale

Data publicare: Luni, 15 Noiembrie, 2021 Total: 9202 accesari

Scârbă și dezgust. Lacrimi de crocodil vărsate de mama și tatăl fetiței ucise la Arad…Dar interese josnice în umbră. Noi detalii despre familia victimei și ce pune la cale

Sâmbătă, 13 noiembrie, Antonia, fetița de patru ani omorâtă lângă un cimitir din Arad a fost înmormântată.

 

Mama fetiței a lăsat un mesaj înduioșător pe coroana de pe sicriu, dar tatăl natural n-a ajuns la înmormântare pe motiv că n-ar fi fost anunțat de către mamă.

 

Surse apropiate familiei ne-au declarat că tatăl natural al fetiței și deasemenea al băiețelului cu un an mai mic nu a fost prea interesat de existența celor doi copii. Aceleași surse ne-au mai declarat că mama copiilor ar fi practicat prostituția în tinerețe.

 

Deși până în prezent pe tatăl aflat de ceva vreme în Olanda nu l-a interesat de soarta celor doi copii, dintr-o dată s-a trezit a fi asistat din oficiu de renumitul avocat Adrian Cuculis, cunoscut colaborator al unui post national de televizune ce dezvoltă știri de senzație.

 

Desi tatălui nu i-a păsat deloc de cei doi copii, acum afirmă devastat că fetița a fost înmormântată la Arad fără ca el să știe și că și-ar fi dorit să fie îngropată la Buzău de unde este el.

 

Din surse am mai aflat că nici mama tatălui ”olandez”, adică bunica celor doi copii, nu i-ar fi văzut niciodată până în prezent.

 

Dealtfel avocatul Adrian Cuculis afirmă că pe rol există un dosar depus pentru Substituire acord înhumare în Buzău pe temeiul că în Arad nu aveau nicio rudă.

 

Între timp tatăl vitreg al fetiței care a recunoscut că a ucis-o sub influența drogurilor este în arest preventiv. Deasemenea în aceste zile a fost supus mărturisilor la detectorul de minciuni care confirmă declarația acestuia.

 

Dar ca să nu se lase mai prejos și Florin Beniamin Crișan, tatăl vitreg, presupusul ucigaș și-a angajat prin intermediul surorii sale un cunoscut avocat din Arad, Sorin Bretoteanu.

 

Procurorul de caz, Pavel Palcu ne-a declarat că marți, 16 noiembrie, avocatul Bretoteanu a cerut efectuarea unei percheziții informatice a telefoanelor.

 

Cutremurător este însă faptul că de pe urma moarții unei copile, unii încearcă să facă jocuri murdare doar de dragul unei publicități ieftine!