Un bărbat din Gurahonț a fost prins de polițiști după ce a ucis un cerb

Data publicare: Luni, 15 Noiembrie, 2021 Total: 1215 accesari

Un bărbat din Gurahonț a fost prins de polițiști după ce a ucis un cerb

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase  împreună cu pădurari de vânătoare au desfășurat în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., o acțiune pe linia combaterii faptelor ilegale de braconaj cinegetic, pe fondurile de vânătoare din zona localităților Săvârșin și Petriș, județul Arad.

 

În urma desfășurării activităților a fost depistat în zona localității Corbești-Roșia Nouă, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Gurahonț, care în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, ar fi executat 4 focuri de armă, în direcția unor animale sălbatice și ar fi împușcat un animal din specia cerb comun.

 

De asemenea, în urma controlului autoturismului au fost descoperite în interiorul acestuia 20 de cartușe calibrul 30.06, un aparat termic de vedere pe timp de noapte și elemente din componența unei lunete.

 

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pentru braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, iar la data de 14 noiembrie a.c. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, care au dispus pe numele acestuia măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.