Accident grav cu victime pe drumul dintre Arad și Iratoșu. Șoferul avea alcoolemie de 0,99 ml/l. O fetiță de 3 ani a fost rănită

Data publicare: Sambata, 13 Noiembrie, 2021 Total: 4783 accesari

Accident grav cu victime pe drumul dintre Arad și Iratoșu. Șoferul avea alcoolemie de 0,99 ml/l. O fetiță de 3 ani a fost rănită

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara pe drumul dintre localitățile Arad și Iratoșu, înainte de intersecția cu drumul spre Sânpaul, în jurul orei 22.30.


Un autoturism a părăsit partea carosabilă rostogolindu-se peste cap.

La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD și de Poliție, precum și cel de descarcerare.

 

La momentul la care edităm această știre nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidental.

 

 

Update; “Sâmbătă, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, a avut loc un accident rutier pe D.J.709C.

În urma verificărilor a reieșit că un bărbat de 22 de ani din Pâncota, care conducea un autoturismpe D.J.709C, din direcția Sânpaul spre Arad a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a minorei de 3 ani pasager în autoturism, cei doi fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.” transmite IPJ Arad.