Primul centru de vaccinare din lume organizat la bordel s-a deschis la Viena. Cei ce se vaccinează primesc un voucher de 40 de euro pentru accesul în incintă

Data publicare: Miercuri, 10 Noiembrie, 2021 Total: 906 accesari

Primul centru de vaccinare din lume organizat la bordel s-a deschis la Viena. Cei ce se vaccinează primesc un voucher de 40 de euro pentru accesul în incintă

Scriam în urmă cu câteva luni că unii bărbați din România nu mai acceptă mici sau bonuri în schimbul vaccinării ci își doresc la schimb o prostituată: Românii nu mai acceptă mici sau bonuri pentru a se vaccina. Bărbații doresc alcool și prostituate, iar femeile ședințe SPA sau tratamente cosmetice”.

 

Dar cum în România nu există bordeluri, cel puțin în mod oficial, bărbații români mai au de așteptat sau…pot călători în Austria unde mai nou austriceii se pot vaccina și la bordel. Cine ajunge accolo ar putea avea ocazia să fie asistat la vaccinare de fosta iubită a celebrului cântăreț, Falco!

 

Astfel, Casa de toleranță Funpalast din Viena, a fost autorizată de Departamentul de Sănătate să deschidă un centru de vaccinare. Acesta funcționează de la la 1 noiembrie, în fiecare luni, între orele 16.00 și 22.00.

 

Cei care se imunizează cu Moderna sunt recompensați cu un voucher care le asigură intrarea gratuită la sauna și centrul de wellness al clubului, informează Bild.

 

Șeful Peter Laskaris, 50 de ani, a explicat că unitatea a primit 800 de doze de vaccin, iar în prima zi de funcționare, 31 de persoane au fost imunizate. El a precizat că centrul are o intrare separată față de cea pentru clienții obișnuiți, în așa fel încât așteaptă și femei, și copii.

 

„Este grozav că s-a deschis un centrul de vaccinare la Funpalast. Sincer să fiu, în alte condiții nici nu m-aș fi imunizat”, spune Erhan, 30 de ani, primul client. După injecție, el se poate relaxa în interiorul clubului. „Cel mai relaxant loc pentru imunizare. Îmi era frică de seringă”

 

Clubul, care beneficiază de 100 de escorte și facilități precum saună și wellness, oferă un voucher de intrare celor care se vaccinează. În mod normal, accesul costă 40 de euro.

 

În primul centru de vaccinare din lume organizat la bordel, Evelyn Rillé, 61 de ani, fosta iubită a lui Falco, muzician de calibru, decedat în 1998, asistă medicii care fac inoculările. „Sunt paramedic de urgență voluntar la Crucea Roșie, așa că ajut cu îngrijirea ulterioară echipa de vaccinare. Ideea de a vaccina în bordel este grozavă, pentru că ne permite să ajungem și la oameni care altfel nu ar fi venit să se imunizeze”, a explicat fostul manechin, prima femeie dezbrăcată care a apărut pe pagina 1 din Bild, pe 29 martie 1984.

 

Dacă vor veni la centrul nostru bărbați care sunt într-o relație? Ar putea să le spună partenerelor că au fost vaccinați la Memorialul Gustav Klimt. Muzeul cu opera pictorului austriac este chiar vizavi de noi”, spune patronul Peter Laskaris

 

Sursa:libertatea.ro

Foto:captură video