Dramă în lumea muzicală din Brazilia. Câștigătoare a premiului Latin Grammy, celebra cântăreață braziliană Marilia Mendonca a murit la vârsta de 26 ani, într-un accident aviatic

Data publicare: Sambata, 06 Noiembrie, 2021 Total: 1364 accesari

Dramă în lumea muzicală din Brazilia. Câștigătoare a premiului Latin Grammy, celebra cântăreață braziliană Marilia Mendonca a murit la vârsta de 26 ani, într-un accident aviatic

Marilia Mendonca, una dintre cele mai populare cântărețe din Brazilia, a murit într-un accident de avion la vârsta de 26 de ani, potrivit autorităților.

 

Alte patru persoane - unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului - au murit, de asemenea, în accidentul produs într-o zonă rurală din sud-estul statului Minas Gerais, transmite BBC.

 

O anchetă a fost lansată pentru a determina cauza accidentului. Mendonca, care avea un fiu în vârstă de doi ani, urma să susțină un concert vineri seară în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului.

 

Staff-ul cântăreței spusese inițial că aceasta este în viață și se simte bine după ce a apărut vestea accidentului. Imagini de televiziune au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

 

Câștigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Mendonca a devenit faimoasă pentru că s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

 

Unul dintre cele mai mari nume ale muzicii country braziliene cunoscute sub numele de sertanejo, Mendonca și-a început cariera în adolescență și a devenit o vedetă națională în 2016 cu un hit despre infidelitate. Ea a fost cunoscută drept „Regina suferinței” din țară.

 

Anul trecut, în condițiile în care concertele au fost anulate din cauza pandemiei, ea a susținut o serie de concerte online. Unul dintre ele a stabilit recordul celui mai urmărit live stream din lume, cu 3,3 milioane de spectatori pe YouTube.

 

În 2020, a fost cel mai ascultat artist din Brazilia pe platforma Spotify.

 

După ce moartea ei a fost confirmată, fotbalistul brazilian Neymar a declarat pe Twitter: “Refuz să cred, refuz”.

 

Sursa:știrileprottv.ro

Foto:Profimedia