Posibilă răsturnare de situație în cazul fetiței omorâte în Bujac. Deși a recunoscut că el a ucis fetița, apropiații familiei spun că de fapt mama ar fi omorât-o într-un acces de nervozitate

Data publicare: Vineri, 05 Noiembrie, 2021 Total: 55148 accesari

Posibilă răsturnare de situație în cazul fetiței omorâte în Bujac. Deși a recunoscut că el a ucis fetița, apropiații familiei spun că de fapt mama ar fi omorât-o într-un acces de nervozitate

Apropiații și rudele familiei care trece prin drama morții propriului copil susțin că nu tatăl vitreg ar fi omorât fetița, ci mama ei într-un acces de nervozitate.

 

Sursele spun că mama fetei ar fi ieșit din spital la două zile după nașterea celui de-al treilea copil, și-a vizitat familia și, enervată de sâcâielile copilei, într-un acces de stres post-natal ar fi izbit-o de perete, fapt ce i-a cauzat moartea. Ar fi spălat copila și după aceea s-ar fi reântors la Matern.

 

În fața grozăviei înfăptuite femeia nu și-a pierdut cumpătul și i-ar fi cerut iubitului să preia vina asupra sa, pentru ca ea să poată să-i crească copilul nou-născut. De asemenea i-ar fi promis că-l va aștepta până va ieși din închisoare.

 

Cei apropiați familiei susțin că tânărul îi iubea pe cei doi copii, le purta de grijă și tocmai de aceea, mama i-ar fi încredințat grija copiilor în timp ce ea se afla la Matern.

 

Aceleași surse ne-au declarat că femeia ar fi practicat prostituția în trecut și că ar avea de gând să-și ea băiețelul din prima relație cu care să meragă în Olanda la tatăl acestuia, iar pe nou născut să-l lase în grija statului.

 

Am mai aflat că la Tribunalul din Buzău se află în desfășurare un proces de custodie între tânăra mamă și fostul ei concubin.

 

Până în prezent nu avem confirmarea de la Matern dacă s-a sesizat lipsa femeii în acea zi.

 

Având aceste detalii, l-am contactat pe procurorul de caz, Pavel Palcu, care ne-a declarat cu amabilitate că datele definitive ale anchetei vor fi date publicității în câteva zile.


Vom reveni cu amănunte!