Organizaţia de tineret Pilu şi Vărşand a adunat 100 de kilograme de capace de plastic

Data publicare: Miercuri, 03 Noiembrie, 2021 Total: 876 accesari

Organizaţia de tineret Pilu şi Vărşand a adunat 100 de kilograme de capace de plastic

Membrii TNL Pilu şi Vărşand au iniţiat în această vară o acţiune a cărui scop este colectarea de capace de plastic. Aceştia au adunat din luna iulie până în prezent 100 de kilograme de capace, care vor fi donate unei asociaţii.

 

„Alături de colegii din organizaţia de tineret am dat startul unui nou proiect dedicat ajutorului umanitar și anume colectarea capacelor de plastic, în cadrul asociaţiei Capace cu suflet. Această acţiune poate părea una banală, dar şi un lucru mic precum este un capac de plastic poate avea utilitatea lui. De aceea, vă îndemnăm pe această cale să adunaţi capacele sticlelor deoarece puteţi contribui la o faptă bună pentru copiii bolnavi şi familiile defavorizate. Le mulţumesc celor 30 de tineri care şi-au dedicat timpul în scop caritabil, Primăriei Comunei Pilu şi agenţilor economici locali pentru sprijinul oferit, a declarat Bianca Butur, preşedintele TNL Pilu şi Vărşand.

 

„Noi, cei din organizaţia de tineret a PNL Arad, ne propunem să venim cu cât mai multe acţiuni de acest tip. Ele pot părea mici, neînsemnate, dar prin muncă continuă cu siguranţă vom realiza lucruri măreţe. Îi felicit pe colegii de la TNL Pilu şi le urez mult succes în continuare deoarece acţiunea de colectare a capacelor de plastic va continua, a declarat Patricia Dinga, preşedintele TNL Arad.