Din ciclul “animal planet”: I-a ucis fiica, apoi i-a scris că o iubește

Data publicare: Miercuri, 03 Noiembrie, 2021 Total: 4574 accesari

Din ciclul “animal planet”: I-a ucis fiica, apoi i-a scris că o iubește

Florin Beniamin Crișan, tânărul acuzat că a ucis-o pe Antonia, fetița de doar patru ani și jumătate din Arad, a avut atâta cinism încât i-a transmis iubitei sale un mesaj de dragoste la doar câteva ore după ce îi omorâse copilul.

 

Tânărul de 23 de ani cu care mama fetiței avea o relație a scris un mesaj duminică seara, la doar o zi după ce a ucis-o pe Antonia în casă, apoi a aruncat-o într-un geamantan, aproape de cimitirul din cartierul Bujac și a încercat să o incendieze, turnând peste ea două sticle de acetonă.

„Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este ce-a (sic!) mai frumoasă întâmplare din viața mea . Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și ma respecții, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc și îți mulțumesc că ești cu mine jumătatea mea”, a scris pe pagina sa de Facebook Florin Beniamin Crișan.

 

Citește și: Tatăl vitreg a recunoscut că a ucis-o pe fetița de 4 ani pentru că era agitată

Prin Încheierea nr. 70 / 02.11.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Crişan Florin Beniamin pentru o perioadă de 30 de zile, începând din 02.11.2021 până la data de 01.12.2021”.