Meci negru pentru Bătrâna Doamnă. UTA s-a bătut singură în partida cu Chindia

Data publicare: Luni, 01 Noiembrie, 2021 Total: 1635 accesari

Meci negru pentru Bătrâna Doamnă. UTA s-a bătut singură în partida cu Chindia

Am asistat la o partidă ciudată, anostă în prima repriză și cu două părți distincte în repriza a doua.

 

În prima  repriză s-a jucat încâlcit de ambele părți, fotbaliștii arădeni fiind totuși cei care au avut marile ocazii prin Hora și Miculescu și cam atât.

 

Repriza a doua a început cu un forcing al gazdelor care au ratat nu mai puțin de 4 ocazii uriașe în primele 8 minute prin Miculescu, Ubbink și Batha de două ori.

 

Dar în plină dominare a UTA-ei, la un atac care nu anunța prea mare lucru, Popadiuc (min.55) a rămas nesupravegheat și din careu a expediat un șut care l-a învins pe Iacob:0 – 1.

 

Din acel moment UTA a fost de nerecunoscut, practicând unul dintre cele mai slabe jocuri din actualul campionat, amintindu-ne de evoluțiile de pe terenul propriu din precedenta ediție.

 

Practic gazdele nu au mai avut nicio ocazie clară de a marca, cei care au făcut-o fiind tot tâgoviștenii în minutele de prelungire prin Neguț.

 

De remarcat atașamentul galeriei care la fel ca anul trecut s-a postat la porțile stadionului și a scandat necontenit pe tot parcursul partidei.

 

Declarația lui Gyuszi Balint: Au fost două părţi total diferite. Până la primul gol am controlat meciul de o manieră categorică, am reuşit să avem multe situaţii, nici până acum nu pot să înţeleg cum se poate rata din asemenea situaţii. Copilul meu are 14 ani şi sunt sigur că ar fi dat gol din poziţiile respective. Mă bucur că echipa mea a reuşit ce ne-am propus, să punem presiune pe o echipă care se apară foarte bine, să avem ocazii, nu puţine, ba chiar foarte mari.

Chiar le-am spus băieţilor în vestiar că azi am demonstrat că nu merităm să fim în play-off. Nu e obiectiv trasat de conducere, e un obiectiv trasat de noi în vestiar, dar dacă voiam să fim în play-off, meciul de azi trebuia câştigat sub orice formă. Nu aveam voie să ratăm din situaţiile respective şi nu aveam voie să primim gol de la o echipă care ne-a dat gol din out. E de neconceput pentru o echipă care îşi propune mult”.

 

Formații:

 

UTA: Iacob- Baravykas( min.60-Vukcevic), Benga( min.85-Erico), Medimorec, Shliakov- Vorobjovas( min.60- Wagner), Batha- Roger( min.85- Antal), Ubbink, Miculescu- Hora( min.34- Dangubic).

 

Chindia: Cabuz- Corbu, Iacob, Celea, Căpușă- Popadiuc, Kocic, Dulca, Neguț( min.92- Roumpoulakou)- Șerban( min.92- Matiș)- Florea( min.87- Stoian).

 

Au arbitrat: Marian Barbu- Alexandru Cerei, Vlad Bârleanu- Viorel Flueran

 

Observator joc: Cătălin Cursaru

 

Observator arbitri: Nicolae Grigorescu