Ilie Cheșa ales cel de-al doilea viceprimar al Aradului

Data publicare: Luni, 01 Noiembrie, 2021 Total: 1575 accesari

Ilie Cheșa ales cel de-al doilea viceprimar al Aradului

După ce inițial Mihai Fifor s-a supărat rău pe Cheșa considerându-l trădător și l-a suspendat din partid timp de 9 luni drepgt pedeapsă pentru “tupeul” de a-și dori viceprimar, la câteva zile s-a răzgândit via probabil unor semnale de la “centru”, iar Ilie Cheșa a devenit dintr-o dată din trădător și individul fără caracter care pune în pericol integritatea și onoarea PSD,  mare “camarad” și om de bază.

 

Citește și: Cheșa, victima frăției dintre PSD, USR și PMP din CLM Arad, recunoscută chiar de Fifor

 

“ (.....)
Apoi, de ce Ilie Chesa? Pentru ca Ilie, cu bune, cu rele, ca fiecare dintre noi, este un om dedicat si devotat Aradului si aradenilor.

Pentru ca Ilie Chesa este un veteran pur-sange al PSD Arad, cu zeci de batalii date cu cei care de ani de zile devalizeaza Aradul si cred ca orasul asta e mosia lor.

Pentru ca Ilie Chesa nu va zice niciodata "nu" unui om care ii cauta sprijinul.

Si, mai ales, pentru ca Ilie face parte dintr-o echipa frumoasa, care, in urma cu un an si jumatate, promitea un altfel de PSD la Arad. Un PSD cu o echipa performanta, integra, dedicata in totalitate aradenilor si nevoilor lor. O echipa din care Ilie Chesa va fi mereu parte si care ii va fi mereu alaturi, asa cum sade bine camarazilor in orice batalie.

PSD Arad il sustine fara echivoc pe Ilie Chesa in proiectul acesta, iar pentru cei care inca traiesc in povestea cu blaturi, intelegeri sulfuroase si vârcolaci le uram, cu drag,

Happy Halloween!a scris Mihai Fifor pe contul de Facebook.

 

Așadar, zis și făcut, în ședința Consiliului Local Municipal de luni,1 noiembrie a.c., pe ordinea de zi a fost introdus și un punct important, și anume, votarea celui de-al doilea viceprimar al municipiului Arad, care timp de 1 an a stagnat, din cauze de negocieri și neînțelegeri.

 

Așadar, zis și făcut, partidele care compun CLM Arad au făcut propuneri pentru al doilea viceprimar al urbei, PSD l-a propus pe Ilie Cheșa, iar PMP l-a propus pe Cristian Galea.


Prezenți la ședință au fost 21 de consilieri din cei 23 care compun CLM Arad, cei doi absenți fiind reprezentanții UDMR, care și-au motivat absența de la ședință – o sărbătoare religioasă, așadar votul s-a desfășurat fără cei doi reprezentanți UDMR, iar pentru validarea celi de-al doilea viceprimar, au fost nevoie de o majoritate de 12 voturi.

 

După deschiderea buletinelor de vot, votul fiind unul secret, au fost validate 15 voturi, 7 fiind anulate, iar rezultatele au fost:

 

- Ilie Cheșa – 12 voturi pentru

- Galea Cristian – (din deducție căci rezultatul pentru Galea nu a mai fost anunțat) probabil a adunat 3 voturi.

 

Așadar, la un an de zile de la alegerile locale, se completează schema conducerii Primăriei Arad și cu al doilea viceprimar în persoana consilierului local Municipal PSD, Ilie Cheșa.