Cadavrul copilului găsit fără picioare și parțial ars lângă un cimitir din cartierul Bujac aparținea unei fetițe de 5-6 ani. Moartea a fost provocată de o lovitură în cap. Nimeni nu a reclamat dispariția fetiței

Data publicare: Luni, 01 Noiembrie, 2021 Total: 1364 accesari

Cadavrul copilului găsit fără picioare și parțial ars lângă un cimitir din cartierul Bujac aparținea unei fetițe de 5-6 ani. Moartea a fost provocată de o lovitură în cap. Nimeni nu a reclamat dispariția fetiței

Cadavrul descoperit la marginea cartierului Bujac, în apropiere de un cimitir, este al unei fetiţe cu vârsta de 5 – 6 ani, iar moartea a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale.

 

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, potrivit Agerpres.

 

Conform sursei citate, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

 

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

 

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe. Duminică dimineaţă, anchetatorii au împrejmuit terenul pe care a fost găsit copilul mort, pentru cercetări. Corpul a fost descoperit de către o persoană care îşi plimba câinele.

 

Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

 

Știrea inițială

 

Cadavrul unui copil a fost găsit ieri, 30 octombrie, de un bărbat care-și plimba câinele. Când a realizat că este vorba despre trupul neînsufleţit al unui copil, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

 

Poliţiştii au găsit pe o stradă din cartierul Bujac, în apropierea unui cimitir, talpa unui picior ars, iar în apropiere se află mai multe lucruri incendiate.

 

După cercetări, anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul neînsufleţit găsit lângă cimitirul din Arad ar aparţine unui copil în vârstă de aproximativ opt ani.

 

Procurorii au de rezolvat acum un caz extrem de complicat pentru că ar putea fi vorba de un copil omorât. Informaţiile legate de acest caz, până în acest moment, sunt foarte puţine.

 

Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este cea a unei crime, mai ales în contextul în care rămăşiţele trupului au fost incendiate, semn că un posibil criminal ar fi încercat să şteargă urmele crimei.

 

Sursa:g4media.ro
foto:Guliver/Getty Images