Accident rutier cu sfârșit tragic în urma căruia a murit un copil de 15 ani

Data publicare: Sambata, 30 Octombrie, 2021 Total: 3512 accesari

Accident rutier cu sfârșit tragic în urma căruia a murit un copil de 15 ani

În această dimineață, 30 octombrie, în jurul orei 5,30, pe DJ 794, între localitățile Berechiu și Apateu a avut loc un accident rutier.

 

Un autoturism, în care se aflau 5 persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

 

În urma impactului a decedat un minor de 15 ani, iar o altă persoană a fost ușor rănită.

 

Șoferul a fugit de la locul accidentului.

 

Se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului autoturismului.


Update: “În dimineața zilei de 30 Octombrie a.c., în jurul orei 5,30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau 5 persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții  carosabile.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 4 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor.

 

Primele cercetări au relevat că în autoturism se aflau 5 persoane, dintre care 4 găsite la fața locului, una fiind decedată.

 

Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” transmite IPJ Arad.

Update2: A fost identificat și al cincilea ocupant al autoturismului, un minor de 15 ani, din localitatea Talpoș, Jud. Bihor.