S.C. RECONS S.A. scoate la licitație locurile de parcare din Fast Park 3 situată pe strada Zalău

Data publicare: Miercuri, 27 Octombrie, 2021 Total: 2089 accesari

S.C. RECONS S.A. scoate la licitație locurile de parcare din Fast Park 3 situată pe strada Zalău

S.C. Recons S.A. anunță începe din data de 28.10.2021,  preluarea cererilor pentru locurile de parcare din   parcarea tip Fast Park str. ZALĂU – 112 LOCURI ( 4 pentru persoane cu dizabilități ). 

 

Termenul limită de depunere a cererilor este de 10.11.2021

            

După data de 10.11.2021  se va anunța data , ora și locația desfășurării licitației pe site-ul https://www.reconsarad.ro/parcari-de-resedinte și prin sms la numărul trecut în cerere.      


Documente necesare pentru dosar conform  
H.C.L.M  242 / 13.05.2021 - REGULAMENT al serviciului de administrare a parcărilor de tip Fast Park din municipiul ARAD.

 

Cerere tip – se obține și se depune la punctul de lucru Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu bl.Z20/B,ap.34,parter ( langă O.P. 8 ) sau se poate descărca de pe site-ul SC RECONS SA, la adresa de web : https://www.reconsarad.ro/servicii-oferite/parcari-de-resedinte/

       

Condiții participare :

- Orice persoana fizică care are domiciliul în vecinătatea parcării tip Fast Park,

- Pentru depunerea cererii de participare la licitație pentru un loc parcare în parcarea tip Fast Park este obligatorie prezentarea, în original, a cărții de identitate, a certificatului de înmatriculare al autovehiculului din care să rezulte inspecția tehnică periodică valabilă

- Pot solicita participarea la licitație, în aceleași condiții și persoanele care își desfășoară activitatea în zona deservită de către Fast Park, cu adeverință de la locul de muncă.  Contractele de închiriere pentru parcare sunt valabile numai pentru autoturismele cu numerele de înmatriculare pentru care sunt încheiate, acestea nefiind transmisibile.

          

- Art. 3. Locurile de parcare pentru persoanele cu handicap riverane se utilizează, doar în baza cardului de handicap ( nu pot fi rezervate/închiriate ), în limita numărului de locuri special amenajate în acest sens pentru fiecare Fast Park în parte în conformitate cu Hotărârea nr. 483/2016 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind aprobarea Proiectului tehnic „Regenerare urbană a spațiilor din zona blocurilor de locuințe


Toate documentele trebuie prezentate în format original la îregistrarea dosarului

- Dosarele se pot trimite și online la adresa de e-mail contracte.rezidentiale@reconsarad.ro tot prin e-mail veți primi și numărul de înregistrare sau alte detalii privind dosarele incomplete ;

Persoanele care depun cereri online prin e-mail, vor participa la licitație cu condiția să dețină asupra lor în formă autentică actele depuse prin e-mail.

 

Persoanele care dețin un loc de parcare cu contract , vor putea depune dosare pentru participarea la licitație ,  dar cu alt vehicul decât cel trecut în contractul existent , licitarea ne mai fiind condiționată de categorii”,  ne-a comunicat șeful serviciului Parcări de Reședință Laurențiu Puf.