Doliu în PSD. Politicianul Dumitru Văduva a murit într-un accident de mașină în Bulgaria

Data publicare: Miercuri, 27 Octombrie, 2021 Total: 966 accesari

Doliu în PSD. Politicianul Dumitru Văduva a murit într-un accident de mașină în Bulgaria

Dumitru Văduva, în vârstă de 71 de ani – consilier judetean PSD și fost inspector-sef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, a murit, duminică dimineața, 24 octombrie, într-un accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas.

 

Potrivit informațiilor obtinute de DEBRĂILA.ro, mașina în care se afla Văduva, soția sa și alți prieteni a intrat într-un copac. Acestia se aflau în drum spre Turcia.

 

Soția lui Văduva a fost transportată la spital, aflându-se în stare gravă.

 

Mașina nu era condusă de Dumitru Văduva.

 

Dumitru Văduva a deținut conducerea Inspectoratului de Muncă din 1990 si până la pensionarea sa, la începutul anului 2015. În 2016 a ajuns consilier judetean, aflându-se, în prezent, la al doilea mandat.

 

Potrivit site-urilor de știri din Bulgaria, accidentul s-a produs, duminică dimineata, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo (la km. 310), aproape de frontiera cu Turcia, în conditii de carosabil umed. Autoturismul marca „Kia Sportage” era condus de un prieten al lui Dumitru Văduva, în vârstă de 62 de ani.

 

Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac de pe marginea șoselei.

 

Toate persoanele din mașină au fost rănite, insă Văduva, care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit numeroase politraumatisme, murind la spital, la Terapie Intensiva.

 

Conducătorul auto avea răni superficiale, care nu au necesitat internarea.

 

Cele doua femei de pe bancheta din spate, soțiile celor doi – cu vârsta de 62 si, respectiv, 68 de ani, sunt internate la Spitalul Universitar din Burgas, însa viața nu le este pusă în pericol.

 

Sursa și foto:debraila.ro