Dominic Fritz a lăsat Timișoara fără căldură și apă caldă, dar şi-a cumpărat o casă de 330.000 de euro

Data publicare: Marti, 26 Octombrie, 2021 Total: 1190 accesari

Dominic Fritz a lăsat Timișoara fără căldură și apă caldă, dar şi-a cumpărat o casă de 330.000 de euro

Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău (USR), a explicat că urmează ca treptat să se răcească caloriferele timişorenilor branşaţi la reţeaua de termoficare a municipiului, după ce compania E.On a anunţat că va opri furnizarea de gaze naturale către Colterm.

 

Subprefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu, a afirnat că a avut discuţii cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, despre situaţia de la Timişoara, dar că singura soluţie este ca Guvernul să aloce bani din fondul de rezervă, însă pentru aceasta este nevoie de un guvern cu puteri depline, scrie News.ro.

 

Primăria Timişoara a anunţat vineri, 22 octombrie, că se impune o majorare a preţului MWh şi că un proiect în acest sens se va regăsi pe masa Consiliului Local la prima şedinţă.

 

Între timp primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz este acuzat că şi-a cumpărat o casă de 330.000 de euro, nebranşată la sistemul centralizat, în condiţiile în care Colterm va sista furnizarea agentului termic.

 

Fritz confirmă că se va muta în casă nouă, dar explică că imobilul a fost cumpărat de soţia sa. În plus, primarul afirmă că apartamentul său de burlac devenise neîncăpător, în condiţiile în care soţia sa a născut recent. Fritz susţine că nici apartamentul în care a locuit până acum nu era racordat la sistemul centralizat.

 

Edilul mai spune că soţia sa şi-a dorit foarte mult să aibă o casă, dar cum nu este cetăţean al Uniunii Europene, nu poate deţine terenuri, astfel că terenul pe care se află locuinţa a fost trecut pe numele lui Dominic Fritz.

 

Sursa:știripesurse