Cheșa, victima frăției dintre PSD, USR și PMP din CLM Arad, recunoscută chiar de Fifor

Data publicare: Luni, 25 Octombrie, 2021 Total: 1585 accesari

Cheșa, victima frăției dintre PSD, USR și PMP din CLM Arad, recunoscută chiar de Fifor

Ceea ce spuneam noi de multă vreme, a ajuns să fie confirmat de însuși Mihai Fifor. Președintele PSD Arad, confirmă printr-o postare pe contul de Facebook, că USR Arad, care urla și trâmbița cum că PNL a făcut blat cu PSD la Arad, nu era decât o „minciunică” pe care o cascadau în toate mediile, în timp ce ei negociau intens cu PSD-ul lui Fifor, negociere care s-a și concretizat de altfel într-o alianță confirmată de însuși Mihai Fifor.

 

Mărul discordiei ultimului scandal din PSD Arad, a fost votul din ultima ședință de Consiliu Local Arad, unde pe ordinea de zi au fost două proiecte care conțineau noua componență a consiliilor de administrare a CET Hidrocarburi și Recons. Votul a fost secret, însă PSD Arad prin Mihai Fifor, USR Arad prin Florin Stana (liderul de grup al USR Arad din CLM) și PMP Arad prin Cristian Galea (PMP Arad) s-au înțeles, ca de fiecare dată, să voteze în bloc persoanele agreate de ei pentru a ocupa un loc în C.A.-urile celor două companii, însă socoteala lor nu a ieșit chiar așa cum s-au înțeles de acasă.

 

Deși votul a fost secret, Mihai Fifor a găsit vinovatul, în persoana lui Ilie Cheșa, pe care-l acuză de “trădare”, că n-ar fi votat cum i s-a poruncit, iar   consecința a venit imediat, acesta fiind suspendat printr-o decizie a BPJ al PSD Arad controlat de Fifor, iar “trădătorul” trebuie pedepsit și suspendat din partid pe o perioadă de 9 luni, care atrage după sine, retragerea sprijinului politic pentru Ilie Cheșa, iar acest lucru duce automat la pierderea de către acesta a locului în CLM Arad.

 

Ca presedinte al PSD Arad nu voi accepta niciodata impostura, lipsa de caracter si tradarea.

Iata de ce, nu pot accepta gestul lui Ilie Chesa, care, practic, a compromis politic si electoral partidul.

Atâția ani am trăit cu acuzațiile de blat cu Gheorghe Falcă și acum ce facem?

Gestul lui Ilie Chesa a pus în pericol majoritatea pe care cu greu am realizat-o cu USR și PMP la nivel local iar eu si colegii mei nu putem accepta așa ceva.

Daca Ilie Chesa avea un dram de onoare, demisiona din functia de consilier municipal, data de PSD Arad. Dar n-are.

PSD Arad nu face blat cu Gheorghe Falcă si cu PNL Arad, iar cei din partid care inca nu au înțeles asta, nu au ce să caute în partid.

Nu mă interesează ce li se promite, ar trebui să fie conștienți că sunt doar minciuni, ca nu vor primi nimic la schimb si ca isi vand colegii si partidul pentru cativa "arginti".” scrie Mihai Fifor pe contul de Facebook.


Pe surse, am aflat că Ilie Cheșa nu se lasă așa ușor, și va contesta decizia BPJ al PSD Arad, însă e destul de greu să câștige această luptă, însă nu imposibil, iar dacă locul din CLM va fi vacantat de către Prefectura Arad, următorul pe lista PSD este fostul liberal Florin Galiș.