A murit Donca Mizil, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu

Data publicare: Duminica, 24 Octombrie, 2021 Total: 1512 accesari

A murit Donca Mizil, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu

A murit Donca Mizil, fiica fostului demnitar comunist, Paul Niculescu-Mizil, decedat pe 5 decembrie 2008, la vârsta de 85 de ani.

 

Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a fost mesajul postat pe contul său de Facebook de Serghei Mizil, fratelei Doncăi.

 

Donca, sora lui Serghei, suferea de mai mulți ani de o boală teribilă, tocmai de aceea se și internase în primăvară la Spitalul Fundeni, unde avea nevoie urgentă de sânge, potrivit mesajului postat atunci chiar de fratele ei celebru.

 

”Apel umanitar: cine vrea să mă ajute să doneze sânge la Centrul de transfuzie sanguină București (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca, internată la Institutul Clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie”, asa suna apelul disperat al lui Serghei Mizil.

 

Viața sentimentală a Doncăi Mizil a stat sub semnul idilei îndelung comentate cu Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu, alături de care a stat aproape zece ani.

 

În ciuda sentimentelor profunde și reciproce, Nicu Ceaușescu și Donca Mizil nu au putut să-și oficializeze relația, intervenția Elenei Ceaușescu – care avea alte planuri pentru fiul ei – determinând destrămarea cuplului.

 

Sursa:fanatik.ro

Foto:Facebook