O femeie a fost violată în tren, sub privirile mai multor călători. Nimeni nu a intervenit

Data publicare: Vineri, 22 Octombrie, 2021 Total: 1764 accesari

O femeie a fost violată în tren, sub privirile mai multor călători. Nimeni nu a intervenit

O femeie a fost atacată și violată într-un tren de noapte al Southeastern Pennsylvania Transportation Authority (SEPTA) pe ruta Market-Frankford, către orașul Upper Darby, din Pennsylvania, Statele Unite.

 

Femeia a fost atacată săptămâna  trecută, în jurul orei 11 pm, de un bărbat în vârstă de 35 de ani. În tren se aflau mai mulți pasageri, dar nimeni n-a sunat la poliție. Norocul femeii a fost un angajat al SEPTA, au anunțat autoritățile locale, citate de abcnews.

 

„Atacul a fost observat de angajat SEPTA, care a sunat la 911. Agenții de securtitate SEPTA au intervenit imediat, prinzând agresorul în flagrant delict”, a declarat un purtător de cuvânt al SEPTA.

 

Agresorul în vârstă de 35 de ani a fost reținut, iar poliția din Upper Darby l-a identificat. Se numește Fiston Ngoy.

 

Camerele de supraveghere din tren au surprins atacul, polițiștii având suficiente dovezi pentru a-l acuza pe Ngoy de agresiune și viol. De asemenea, în imagini se vede cum mai mulți călători au asistat la atac, dar nu au intervenit.

 

Sunt șocat. Am rămas fără cuvinte. Nu-mi pot imagina cum poți să vezi așa ceva cu ochii tăi, să vezi prin ce trecea femeia aceasta și să nu faci nimic s-o ajuți”, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliției din Upper Derby.

 

Sursa:newsweek.ro

Foto:nbcnews.com