Elevă de 15 ani hărțuită sexual de trei colegi în școală

Data publicare: Joi, 21 Octombrie, 2021 Total: 1053 accesari

Elevă de 15 ani hărțuită sexual de trei colegi în școală

Scenă cumplită într-o școală din Constanța, acolo unde o elevă de 15 ani a fost hărțuită și pipăită pe holul unității de învățământ.

 

Minora a fost extrem de speriată, așa că fata și-a adunat toate puterile și le-a povestit părinților cele întâmplate.

 

Adulții au luat imediat inițiativă și au mers la o secție de poliție, acolo unde au depus o plângere împotriva celor trei băieți, minori la rândul lor, cu vârstele de 15 și 16 ani.

 

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvâșirea infracțiunii de agresiune sexuală, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

 

"În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că o elevă, de 15 ani, ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulți tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază. În urma verificărilor, polițiștii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani și unul de 15 ani, din cadrul aceluiași liceu. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au preluat cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

 

Sursa:spynews.ro