Cutremurător: Un copil de 14 ani, campion la dans sportiv, s-a spânzurat în casa părinților. Un joc de pe Tik Tok ar fi mobilul gestului

Data publicare: Miercuri, 13 Octombrie, 2021 Total: 2025 accesari

Cutremurător: Un copil de 14 ani, campion la dans sportiv, s-a spânzurat în casa părinților. Un joc de pe Tik Tok ar fi mobilul gestului

Un puști de 14 ani, elev la Școala Gimnazială nr 1 din Bistrița și-a pierdut viața după ce ar fi răspuns unei provocări lansate pe rețeaua de socializare Tik Tok. Tragedia s-ar fi petrecut marți.

 

Se pare că elevul ar fi răspuns unei provocări lansate pe rețeaua de socializare Tik Tok, care a mai curmat viețile unor tineri adolescenți și în alte țări. Provocarea presupunea sufocarea intenționată cu o eșarfă, pentru a trăi „altfel de senzații”.

 

Din primele informații, băiatul a fost găsit spânzurat în locuința familiei, marți după-masă. Potrivit Agerpres, ISJ a fost informat miercuri dimineața de către conducerea școlii.

 

Inspectorul școlar general Aurelia Dan a precizat pentru Agerpres că adolescentul era în clasa a VIII-a, era singur la părinți și învăța foarte bine. Acesta era campion la dans sportiv.

 

Se pare că adolescentul a fost găsit spânzurat cu o eșarfă. Echipajul medical care a ajuns la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-l salva, acesta fiind decedat deja de ceva vreme.

 

Nu este primul copil care moare după ce ar fi răspuns provocării de pe Tik Tok. La începutul acestui an, o fetiță de 10 ani din Italia a murit la fel. Jocul de pe rețeaua de socializare, care a fost șters între timp presupune blocarea respirației pentru cât mai mult timp, până la leșin, pentru experimentarea „senzațiilor tari”.

 

Sursa.bistriteanul.ro