Accident grav în municipiu între un microbuz și un autoturism. 7 victime transportate la spital. S-a activat planul ROȘU!

Data publicare: Marti, 12 Octombrie, 2021 Total: 3017 accesari

Accident grav în municipiu între un microbuz și un autoturism. 7 victime transportate la spital. S-a activat planul ROȘU!

Marți dimineața, în jurul orei 7.10, a avut loc un accident rutier între un microbuz și un autoturism, pe strada Bogdan Voievod, în spatele service-ului Verbiță, din municipiul Arad.

 

Nu sunt victime încarcerate. S-a activat planul roșu de intervenția a județului Arad

 

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane dintre care 20 persoane  plus șofeul în  microbuz iar alte 2 persoane în autoturism.

 

La spital vor fi transportate 7 victime toate în viață, în stare bună, cooperante și conștiente. Celelalte persoane refuză transportul la unitatea spitalicească.

Update 8:40 “Din cercetări a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliș, care conducea un microbuz cu 23 de pasageri, pe strada Făntânii, la intersecția cu strada Bogdan Voievod a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului au rezultat rănirea ușoară a 5 pasageri care au fost transportați la spital, ceilalți fiind în stare stabilă.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” Transmite IPJ Arad.

Update 11.00: Conducătorul microbuzului a fost sancționat contravențional pentru transportarea în autovehicul a mai multor persoane decât  numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare, cu 8 puncte amendă în valoare de 1160 de lei, în baza OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.