Proiect major de extindere a rețelei de gaz în Sebiș, Bocsig, Beliu și Bârsa

Data publicare: Sambata, 09 Octombrie, 2021 Total: 2253 accesari

Proiect major de extindere a rețelei de gaz în Sebiș, Bocsig, Beliu și Bârsa

Un proiect major de extindere a rețelei de gaz în orașul Sebiș și în comunele Bocsig, Beliu și Bârsa a fost discutat vineri, 8 octombrie, la Consiliul Județean Arad.

 

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, s-a întâlnit cu primarii Cristian Feieș (Sebiș), Emanuel Horhat (Beliu), Teodora Abrudean (Bocsig), respectiv Avram Ciev (Bârsa) și reprezentantul firmei Gaz Vest, Liviu Ilievici.

 

,,Scopul acestei întâlniri a fost identificarea unei soluții tehnice pentru extinderea rețelei de gaz în orașul Sebiș și în comunele Bocsig, Beliu și Bârsa. În urma discuțiilor de astăzi, s-a ajuns la concluzia că varianta tehnică optimă este extinderea rețelei de la Ineu spre cele patru comunități. Edilii celor patru primării urmează să semneze contractele pentru realizarea documentațiilor tehnice necesare pentru obținerea finanțării. Îmi doresc ca locuitorii din aceste zone să beneficieze cât mai curând de această utilitate. Consiliul Județean Arad este partenerul tuturor primarilor care își doresc modernizarea comunităților”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.