Lipova primește 50.000 de lei de la Consiliul Județean pentru laptele și cornul elevilor

Data publicare: Luni, 04 Octombrie, 2021 Total: 1879 accesari

Lipova primește 50.000 de lei de la Consiliul Județean pentru laptele și cornul elevilor

În urma ultimei ședințe a Consiliul Județean Arad, s-au repartizat orașului Lipova 50.000 de lei, bugetul aferent finanțării pe semestrul I al anului școlar 2021-2022 a „Programului pentru școli al României”, pentru cele trei tipuri de produse: produse de panificație, lactate şi fructe.

 

De acest Program beneficiază copiii din grădinițele de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate, cât şi elevii din învățământul primar şi gimnazial de stat şi particular din orașul Lipova, în anul școlar 2021-2022. Primăria Lipova va derula individual procedurile de achiziție a produselor, care vor fi furnizate în funcție de necesitățile concrete.

 

„Lipova este singurul oraș din județ care gestionează acest program la nivel local, pentru ca preșcolarii și elevii să beneficieze de produsele de panificație și lactate, program cunoscut ca «Laptele și cornul», dar și de fructe. Ca urmare, am alocat această sumă din bugetul Consiliului Județean către administrația locală din Lipova, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.