La Pecica va avea loc sâmbătă o acțiune de reciclare de deșeuri de echipamente electrice și electronice. Pecicanii vor primi tichete cadou

Data publicare: Vineri, 01 Octombrie, 2021 Total: 754 accesari

La Pecica va avea loc sâmbătă o acțiune de reciclare de deșeuri de echipamente electrice și electronice. Pecicanii vor primi tichete cadou

Primăria Orașului Pecica şi SLC Sistem Național de Colectare Timiș invită locuitorii orașului și ai satelor aparținătoare la o nouă acțiune de reciclare de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE).


Pecicanii pot duce aparatele vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 2 octombrie, între orele 8 – 15.


Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând până sâmbătă dimineața, la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau 0751.117.322, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.


Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.


Spre deosebire de acțiunile trecute, nu se va mai organiza tombolă cu premii, dar, pecicanii care reciclează obiecte voluminoase, vor fi răsplătiți în mod direct.


Cetățenii care predau deșeuri electrice complete a căror greutate totalizează peste 35 de kilograme primesc un tichet cadou de 10 lei, iar cei care duc deșeuri electrice de mari dimensiuni (mașină de spălat, frigider, congelator etc. – de peste 45 de kilograme), vor primi două tichete cadou.