Patru persoane au murit aseară într-un groaznic accident. Pompierii acționează pentru extragerea victimelor

Data publicare: Joi, 23 Septembrie, 2021 Total: 1747 accesari

Patru persoane au murit aseară într-un groaznic accident. Pompierii acționează pentru extragerea victimelor

UPDATE:

Comunicatul IPJ Caraș-Severin: "În această seară, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane. În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin. În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat. Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș se află în acest moment la locul evenimentului și efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Momentan traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului"

Patru persoane au murit în urma unui accident produs aseară, 23 septembrie, în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin, informează Mediafax.

 

Primele informații furnizate de ISU arată că accidentul a avut loc pe DN 6 (E70), în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin.

 

Un autoturism a fost zdrobit de un autocamion.

 

În urma accidentului au rezultat patru victime, toate decedate.

 

Se acționează pentru extragerea victimelor. Se circulă pe un singur sens de mers”, transmite ISU Caraș-Severin.

 

Sursa:știripesurse

foto:opiniatimișoarei.ro