Care este rolul unui vestiar metalic compartimentat?

Data publicare: Miercuri, 15 Septembrie, 2021 Total: 336 accesari

Care este rolul unui vestiar metalic compartimentat?

Multe dintre activitatile antreprenorilor se axeaza pe productia de bunuri pentru clienti. Prin urmare, angajatii sunt obligati sa lucreze cu echipamente de schimb si diverse unelte. Un vestiar metalic nu doar ca reprezinta un spatiu util pentru acestea, insa prezinta beneficii suplimentare fata de mobilierul din lemn. Iata ce rol poate avea unul si de ce este recomandat sa optezi pentru o astfel de solutie!

Depozitarea echipamentului de schimb

Vestiarele compartimentate sunt concepute special pentru societati comerciale, fiind prevazute cu un separator in interior curat/murdar. Acestea pot avea incluse un suport pentru umbrela si unul pentru un prosop.

 

O alta caracteristica intalnita frecvent sunt fantele de aerisire, care asigura protectie fata de umezeala si bacteriile din aer. Bara din interior este creata pentru umerase, existand 2 carlige pentru haine. Partea inferioara poate fi utilizata precum un spatiu pentru incaltaminte, iar in cea superioara se poate lasa un ghiozdan sau o geanta.
Depozitarea bunurilor personale

Atunci cand nu este necesar un echipament de schimb voluminos, intr-un vestiar metalic se mai pot depozita obiecte personale care sa fie mici. Daca-ti doresti sa faci economie de spatiu, alege un model compartimentat cu 3 usi. Acesta are masurile de 1200x500x1800 mm si structura exterioara realizata din tabla de otel cu grosimea de 0,7mm. Fiecare polita suporta o greutate de pana la 35 de kilograme, iar picioarele de 100mm permit curatarea spatiului inferior si evitarea ruginii.

Asigurarea protectiei

Din punctul de vedere al sigurantei, sistemul de inchidere al unui vestiar metalic este unul clasic cu yala si 2 chei. Acestea se predau fiecarui utilizator, iar preventia furturilor ramane o responsabilitate personala. Unele vestiare pot fi insa dotate suplimentar cu alte sisteme de protectie. Spre exemplu, acestea pot avea un sistem de inchidere cu lacat, precum si o incuietoare de tipul sus-jos sau cu moneda. Un alt mecanism apreciat este cel cu cifru, care este electronic sau manual. In ambele cazuri, se utilizeaza o combinatie de numere care ingreuneaza accesul neautorizat.

 

Majoritatea produselor sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale. Astfel, ai garantia faptului ca materialul exterior face fata conditiilor de lucru dificile. Vopseaua utilizata este una creata in camp electrostatic si are rolul de a bloca patrunderea bacteriilor in interior. De asemenea, aceasta poate fi ignifuga, oferind protectie la contactul direct cu focul.

Cum alegi cel mai bun vestiar metalic compartimentat?

Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in calcul este dimensiunea. Vestiarele cu o singura usa pot avea masurile de la 400x450x1800mm si au o constructie robusta, care permite utilizarea pe o perioada lunga de timp fara interventii.

 

Totusi, exista modele care sustin un numar mai mare de obiecte. Spre exemplu, poti achizitiona un vestiar metalic cu 3 compartimente si masurile de 1200x500x1800 mm. Acesta are usile dublu ranforsate si dotate cu gauri de ventilatie in partea inferioara si cea superioara. Pe langa asta, balamalele interne antiefractie sunt insotite de un perimetru frontal rotunjit cu raza de 6mm.

 

Indiferent de preferinte, ambele modele pot avea un aspect deosebit schimband culoarea gri cu o nuanta solida. Ai posibilitatea sa alegi atat albastru, cat si galben, rosu sau verde. Procesul de modificare necesita o investitie de 66 de lei pentru fiecare usa. Alege-ti modelul dorit de la un furnizor de birotica si papetarie specializat si doteaza-l cu o bancuta metalica pentru a permite angajatilor relaxarea la finalul programului de lucru!

 

Articol realizat de www.iagency.ro