Crimă înfiorătoare la Blaj. Tânără de 33 de ani suspectă că și-a ucis concubinul cu 9 ani mai tânăr. Doi gemeni au rămas orfani de tată

Data publicare: Marti, 14 Septembrie, 2021 Total: 1475 accesari

Crimă înfiorătoare la Blaj. Tânără de 33 de ani suspectă că și-a ucis concubinul cu 9 ani mai tânăr. Doi gemeni au rămas orfani de tată

„În această dimineață,(14 septembrie), IPJ Alba a fost sesizat prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte cu violență în urma căreia și-a pierdut viața.

Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor.

Cercetarea la fața locului se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor” au transmis polițiștii.

 

Primele concluzii arată că tânărul ar fi fost lovit cu brutalitate cu un obiect contondent în zona capului și lăsat să agonizeze. Femeia ar fi sunat într-un târziu la 112.

 

În urma leziunilor suferite, victima a decedat în timpul transportului cu ambulanța spre Spitalul Municipal Blaj.

 

Cei doi tineri aveau împreună doi gemeni de numai un an.

 

Se pare că familia fetei de 33 de ani nu ar fi fost de acord cu relația dintre aceștia din cauză că băiatul ar fi avut o situație financiară mai dificilă.

 

Sursa:alba24.ro