Platforma educațională care demontează mitul că lecțiile nu pot fi interesante și utile în online

Data publicare: Luni, 13 Septembrie, 2021 Total: 1179 accesari

Platforma educațională care demontează mitul că lecțiile nu pot fi interesante și utile în online

Eduboom.ro este o platformă educațională care a fost lansată în România în toamna anului trecut și care a devenit extrem de utilă pentru elevi pentru că puteau înțelege noțiuni în online la materii precum matematică, biologie, fizică, chimie, dar și limba și literatura română, pe care nu le înțelegeau la clasă.

 

Eduboom.ro este versiunea locală a platformei de educaţie Eduboom din Bulgaria, fondată de antreprenorul Darin Madzharov, ce oferă peste 1.200 de lecții video și mai mult de 800 de teste la Matematică și Limba și literatura română pentru elevii din clasele V-XII.

 

În 2020, antreprenorul bulgar a decis că este momentul oportun să extindă platforma și în afara granițelor, iar prima țară vizată a fost România pentru că a considerat că poporul român are o mentalitate apropiată de cel bulgar, cât și un sistem de învățământ similar.

 

Platforma din România a fost concepută de la zero pentru a fi în conformitate cu programa școlară și cu modul de predare al profesorilor români. În luna noiembrie 2020 apăreau deja primele lecții de matematică. A urmat limba și literatura română, apoi fizica, chimia și biologia.

 

Începând cu această lună, septembrie 2021, eduboom.ro va fi disponibil doar în baza unui abonament care va oferi acces la peste 2.500 de lecții video și teste de pe site, precum și la toate materialele noi care urmează să fie adăugate.

 

„Abonamentele eduboom sunt de 6, 12 și 24 de luni. Deoarece încă lucrăm la site și conținutul acestuia, prețurile vor fi inițial cu 50% reducere: 45 lei/lună pentru un abonament de 24 de luni, 50 lei/lună pentru un abonament de 12 luni, 80 lei/lună pentru un abonament de 6 luni”, a precizat fondatorul.

 

La platforma eduboom.ro lucrează în prezent o echipă de aproximativ 60 de persoane, iar până la sfârșitul acestui an școlar vor fi peste 100 de persoane. Reprezentanții eduboom.ro spun că cele mai accesate lecții de către elevi sunt cele de la matematică.

 

Sursa:wall-street.ro