UTA – RAPID(POLI) = 2-2

Data publicare: Sambata, 11 Septembrie, 2021 Total: 2127 accesari

UTA – RAPID(POLI) = 2-2

A fost un meci în care a primat duelul celor două galerii, care au scandat mai mult numele echipei Poli decât al echipei favorite.

 

Dacă de la suporteri te poți aștepta la orice, atitudinea echipei Rapid a fost de-a dreptul sfidătoare, intrând pe terenul de joc în echipament alb-violet, atât de ”drag” arădenilor. La un moment dat aveam impresia că Poli a promovat și asist la derby-ul Banatului, de aici și titlul de mai sus.

 

O parte a frumuseții fotbalului o dă tocmai duelul galeriilor, dar din păcate câteodată acesta nu are nimic de-a face cu fair-playul sportiv.

 

Stimați ultrași țineți cont totuși că pe stadioane vin din ce în ce mai multe doamne și copii, poate ar trebui să vă mai rețineți în a scanda trivialități.

 

Despre meci au scris destul specialiștii în domeniu, dar ce vreau să remarc este puterea de regenerare a fotbaliștilor arădeni, care pentru a nu știu câta oară au reușit să-și impună punctul de vedere către finalul partidei.

 

Interesantă abordarea lui Gyuszi Balint care și-a făcut un obicei de a conta intermitent pe două cupluri de atacanți, Roger-Dangubic, respectiv Hora-Antal, mișcare care până acum i-a cam ieșit.

 

În final pot spune că rezultatul a fost echitabil, fiecare formație fiind vioara întâi în câte o repriză, rapidiștii în prima, iar utiștii în ce-a de-a doua. La UTA s-a văzut absența albanezului Batha, poate cel mai bun jucător al arădenilor din acest campionat.

 

Au înscris: Hora(min.83-penalty) și Antal(min.86) pentru gazde, respectiv Albu(min.16 și 22) pentru oaspeți.

 

Dar, iată distribuțiile celor două echipe:

 

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic (66 Tomozei), Erico, Benga, Shlyakov – Vorobjovas, Passaglia (46 Hora) – Roger, Ubbink, Miculescu (90 Isac) – Dangubic (70 Antal). Antrenor: Laszlo Balint

 

Rapid: H. Moldovan – Goge (74 R. Moise), Săpunaru, Dandea, Morais – Albu, Crepulja, Sefer (63 Pănoiu) – Carnat, Ad. Bălan (63 Marzouk), Hlistei (90 Stahl). Antrenor: Mihai Iosif

 

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – Vladimir Urzică ( Piatra Neamț) Daniel Mitruți (Craiova). Rezervă: Marius Omuț (Oradea).

 

Observator FRF: Ioan Onicaș (Zalău)

 

Observator LPF: Romulus Chihaia (București).