Jack Daniels, un adevărat „gentleman” printre domni adevărați!

Data publicare: Vineri, 10 Septembrie, 2021 Total: 889 accesari

Jack Daniels, un adevărat „gentleman” printre domni adevărați!

Unul dintre cele mai faimoase branduri de whisky din lume, Jack este considerat de multi ca fiind „America intr-o sticla”. Povestea acestei companii este la fel de bogata ca bautura pe care o produce, iar povestile din jurul numelui Jack Daniel,s sunt fascinante.

 

Pana nu de mult, whisky-ul era considerat o bautura exclusiv masculina, iar Jack nu facea o exceptie de la aceasta regula. Desi vremurile s-au schimbat, iar doamnele si domnisoarele indraznete nu ar refuza niciodata un pahar de whisky, acest brand a ramas simbolul unui gentleman adevarat, avand chiar un sortiment denumit Gentleman Jack.

 

Pentru a demonstra faptul ca Jack Daniels a fost si va ramane intotdeauna un „gentleman” printre domnii adevarati, nu trebuie decat sa incerci sortimentul clasic de Old No. 7 sau chiar pe cel de Jack Gentleman. Gasesti toate aceste variante, si multe altele, in magazinul online BeiCeVrei, unde vei avea parte de whisky-ul tau preferat la pret de import.


 

De asemenea, dupa ce ai comandat sortimentul dorit de Jack Daniel,s, poti pregati unul dintre cocktailurile de mai jos, gandite special pentru domnii adevarati!

 

Frank,s Way

Despre Frank Sinatra se stie ca facea totul in felul sau, insa, atunci cand venea vorba de bauturi, se lasa intotdeauna pe mana batranului Jack. Din acest motiv, cunoscutul brand de whisky din Tennessee a lansat gama Sinatra Select, o bautura cu aroma bogata, care onoreaza amintirea cantaretului.

 

Astfel, pentru a prepara cocktailul Frank’s Way, ai nevoie de o picatura de apa, cateva degete de Jack Sinatra Select si de 3 cuburi de gheata. Astfel, vei savura o bautura extraordinara, preparata in stilul lui Frank.

 

Gentleman & Ginger

Intr-un pahar inalt, adauga cuburi de gheata din belsug. Toarna 50 ml de Gentleman Jack si acopera cu Ginger beer. Decoreaza paharul cu lime si savureaza o bautura fina, unde aroma de whisky este imblanzita de gustul ghimbirului.

 

Gentleman,s Manhattan

Cum procedezi pentru a prepara acest cocktail rafinat? Pentru inceput, adauga urmatoarele ingrediente intr-un shaker si agita pentru cateva secunde: 50 ml de Gentleman Jack, 12.5 ml de Vermouth dulce, aceeasi cantitate de Vermouth sec si 2 picaturi de bitter. Urmeaza sa torni amestecul obtinut intr-un pahar de cocktail pe care l-ai umplut cu gheata. Nu mai ramane decat sa adaugi 3 cirese amare si sa te bucuri de o bautura selecta.

 

Gentleman,s Sour

Pentru a pregati un sour delicios, vei folosi tot Gentleman Jack, mai exact 50 de ml, pe care ii vei amesteca intr-un shaker alaturi de 12 ml de suc de lamaie, 12.5 ml de sirop la alegere si un strop de bitter. Toarna amestecul obtinut intr-un pahar in care ai pus gheata dupa pofta inimii si garniseste cu lamaie. Cheers!

 

Godfather No. 7

O bautura clasica, cu un gust surprinzator de migdale, este alegerea cu care nu poti sa dai gres! Pentru a-l pregati, ai nevoie de 25 ml de Jack Daniel,s Old No.7, 12.5 ml de Amaretto si Cola dupa gust. Umple pe jumatate un pahar cu cuburi de gheata, adauga whisky si restul ingredientelor si amesteca. Pentru decor, poti folosi o felie de portocala si o cireasa neagra.

 

Comanda toate bauturile mentionate in acest articol din magazinul online BeiCeVrei, importatorul oficial in Romania al brandului Jack Daniels, si vei beneficia de oferte incredibile si de livrare rapida oriunde in tara!