Mai sunt câteva zile până la marea lansare iPhone 13

Data publicare: Miercuri, 08 Septembrie, 2021 Total: 1261 accesari

Mai sunt câteva zile până la marea lansare iPhone 13

Fanii Apple așteaptă cu nerăbdare lansarea seriei iPhone 13, care ar trebui să aibă loc în toamna aceasta. Ca în fiecare an, mai multe zvonuri cu privire la specificații și design au ajuns în spațiul public, urmând a fi concretizate odată cu lansarea oficială a seriei iPhone 13.

 

Această nouă lansare a Apple vine într-un an în care gigantul de tehnologie a fost întrecut de către producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp în topul mondial al producătorilor de telefoane inteligente, conform unei analize făcute de către firma de cercetare de piață Canalys.

 

Publicațiile de specialitate înclină spre o lansare a iPhone 13 în luna septembrie a acestui an, respectiv 14 sau 15 septembrie, mai devreme decât lansarea de anul trecut în care a fost prezentată seria iPhone 12.

 

Smartphone-urile din seria iPhone 12 au fost lansate pe 13 octombrie 2020, eveniment în care au fost prezentate patru modele, printre care și iPhone 12 Mini, considerat cel mai mic telefon cu 5G din lume.

 

O altă veste care a stârnit rumoare în rândul consumatorilor anul trecut a fost decizia Apple de a oferi iPhone 12 fără încărcător în cutie. iPhone 12 mini a fost și cel mai ieftin din seria sa, cu un preț de pornire de 699 de dolari, în timp ce în cazul iPhone 12 Pro Max prețul a fost de 1.099 de dolari.

 

Sursa:wall-street.ro