Iată ce piese drujbă Stihl să cumperi de rezervă!

Data publicare: Miercuri, 08 Septembrie, 2021 Total: 722 accesari

Iată ce piese drujbă Stihl să cumperi de rezervă!

Drujbele marca Stihl sunt cunoscute la nivel mondial, fiind de incredere, fiabile si avand o durata indelungata de viata. Compania germana, cu traditie pe piata internationala, stie cu precizie cum sa proiecteze drujbe pentru orice tip de sarcini, de la cele usoare, pentru pomicultura, pana la cele de “calibru” greu, destinate industriei forestiere. Folosind piese de drujba Stihl de cea mai buna calitate, aceste dispozitive sunt de mare ajutor la taierea lemnului, conducand la popularizarea brandului pe intreg mapamondul.

 

Cu toate acestea, pentru a asigura un randament de top motoferastraielor Stihl, este important sa te asiguri ca piesele drujbei tale sunt in cea mai buna stare de functionare, indiferent ca le folosesti ocazional sau zilnic. Chiar daca eventualele defectiuni pot fi remediate de catre expertii din domeniul silviculturii, este bine stiut faptul ca nu exista componente infailibile, motiv pentru care trebuie sa iti achizitionezi piese de drujba Stihl de rezerva, pentru a le putea inlocui rapid si a continua astfel lucrul.

 

Principalul motiv pentru care piesele de drujba Stihl se pot deteriora sau uza este dat de conditiile dure in care aceste utilaje sunt folosite. Prin urmare, motoferastraiele, chiar daca sunt utilizate normal, se pot umple de pamant si resturi vegetale sau pot fi afectate de gazele de la esapament, polen, praf si alte particule. Tocmai din acest motiv, este recomandat sa iti achizitionezi noi piese, pentru a asigura productivitatea maxima a dispozitivului pe care il detii. Pe piata din Romania poti intalni atat componente originale, cat si perfect compatibile, de multe ori la un pret mai redus.


 

In privinta lanturilor, trebuie sa stii ca nu exista astfel de piese produse de compania germana. In schimb, inca din anii ‘40, productia acestora a fost delegata unei companii americane, Oregon, care face si astazi lanturi de cea mai buna calitate, perfect compatibile cu drujbele Stihl.

 

Gratie unor piese drujba Stihl inovatoare, compania a creat o serie de sisteme revolutionare, care indeplinesc un numar insemnat de functii ce usureaza treaba si cresc performantele obtinute. Astfel, printre aceste caracteristici si sisteme se numara:

 

Pornirea lejera

 

Aceasta functie dedicata este garantata de urmatoarele piese de drujba Stihl si sisteme aferente:

 

 

Randamentul crescut

 

Productivitatea marita este asigurata prin urmatoarele sisteme:

 

 

Atentia pentru mediul inconjurator

 

Producatorul german este orientat catre tehnologia viitorului, sustenabila si cu mare grija pentru natura. Prin urmare, a dezvoltat urmatoarele sisteme si piese de drujba inovatoare: