Studenta criminală din Arad a primit o lovitură dură. Fostul ei soț are o relație cu o altă femeie cu care dorește să se căsătorească

Data publicare: Sambata, 04 Septembrie, 2021 Total: 1947 accesari

Studenta criminală din Arad a primit o lovitură dură. Fostul ei soț are o relație cu o altă femeie cu care dorește să se căsătorească

Închisă pentru 20 de ani, după ce a omorât și tranșat un bărbat pe când era studentă, Carmen Bejan a fost părăsită de soțul ei, care acum a anunțat că se însoară cu Ramona.

 

În 2009, Carmen Bejan l-a omorât și apoi l-a tranșat pe un bărbat care a încercat să o violeze într-un cămin din Timișoara. Sprijinită de iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, tânăra studentă la Medicină nu se înțelesese la bani cu bărbatul de 65 de ani, care credea că va face sex cu fata.

 

Doi ani mai târziu, Carmen și-a primit pedeapsa, fiind încarcerată pentru 20 de ani în Penitenciarul Arad, ca și partenerul ei de crimă. Imediat, însă, studenta s-a îndrăgostit de Claudiu, un alt deținut, făcând rapid nunta chiar în spatele gratiilor.

 

Condamnat pentru trafic de droguri, Claudiu Șatran a fost eliberat condiționat în toamna lui 2012, așa că studenta criminală a rămas singură în penitenciar. Drama completă a fost atunci când Carmen a pierdut o sarcină periculoasă, care ar fi adus pe lume, potrivit doctorilor, un copil cu malformații.

 

Dorind să depășească momentul tragic, Carmen Bejan s-a apucat să coasă goblenuri, încercând să facă bani cu ajutorul soțului Claudiu, aflat în libertate. Acesta s-a ocupat o perioadă de comercializarea lor, dar până la urmă a renunțat la idee.

 

Cum Claudiu s-a angajat imediat ca șofer de tir pe curse internaționale, legătura dintre Carmen și soțul ei a început să scârțâie, cei doi văzându-se tot mai rar. Așa că în timp ce Carmen suferea după gratii, Claudiu se poza fericit prin Jamaica sau alte destinații exotice, unde își petrecea vacanțele.

Carmen Bejan a fost părăsită de câteva luni de soț, iar de la începutul acestui an, Claudiu a dezvăluit prietenilor că s-a implicat într-o altă relație sentimentală,cu o femeie stabilită în Germania, Ramona. De fapt, mesajul luiClaudiu pentru Ramona, de ziua ei, este elocvent.

 

Draga mea! Felicitându-te de ziua ta, vreau să-ți ofer urări de fericire și bucurie! La urma urmei, dacă există fericire reală, sinceră, simplă și zilnică, atunci înseamnă că ai totul in această lume și niciun fel de barieră sau durere nu îți poate sta în cale! Te iubesc enorm de mult și îți doresc un sincer LA MULȚI ANI!”, mărturisea emoționat Claudiu.

 

Sursa:fanatik.ro

Foto:fanatik.ro