Bucurie mare în rândul rockerilor. Vineri începe FlexFest. Braziliencele de la Nervosa, capul de afiș al ediției actuale

Data publicare: Joi, 02 Septembrie, 2021 Total: 809 accesari

Bucurie mare în rândul rockerilor. Vineri începe FlexFest. Braziliencele de la Nervosa, capul de afiș al ediției actuale

După un an în care nu s-a ținut din cauza pandemiei, FlexFest revine la Arad, cu cea de-a treia ediție care va avea loc pe ștrandul Neptun între 3 - 5 septembrie.

 

În cele trei zile ale festivalului, în intervalul orar 18.00- 23.00, pe scena de lângă clubul Flex de pe ștrand vor urca trupe cunoscute ale stilului heavy metal, death metal, trash metal etc.

 

Cap de afiș este trupa Nervosa din Brazilia , dar vor performa și Moby Dick, Heedless Elegance și Zivatar din Ungaria, Magnetic și Dishonored din Bulgaria, Crossbones (Albania), Desecrate (Italia) și Sacrificial Slabs (Marea Britanie) dar și  trupele românești Necrovile, Jind, False Reality, Steambreather și arădenii Sur Austru.

 

Publicul va avea parte, pe lângă muzică bună, și de standuri cu suveniruri, accesorii și îmbrăcăminte și standuri cu mâncare caldă, respectiv băuturi.

 

Accesul se va face pe bază de abonament (100 lei – primele 200 pre-sale) sau bilet (60 lei/zi), care se găsesc online pe iabilet.ro sau direct la Terasa Flex (zilnic, de la ora 17:00). Având în vedere restricțiile Covid-19, participanții trebuie ori să fie vaccinați, să fi trecut prin boală, ori să facă un test rapid la intrare, la un stand pus la dispoziție de către organizatori (35 lei).

 

Organizatorii Flex Fest sunt Adi Bâlici și Dan Dumitrescu iar printre sponsorii evenimentului se numără Hotel Ibis, CBA C+C Arad și Ursus.

Flex Fest este realizat cu sprijinul S.C. Recons S.A. și Primăria Municipiului Arad.

Organizatorii speră să atragă nu doar rockerii arădeni, ci și pe cei din județele învecinate, Timiș, Bihor sau Hunedoara, mai ales că, după cum spune Adi Bâlici, concertele rock live devin din ce în ce mai mult o raritate în vestul țării, mai ales în Timișoara, un oraș cu o tradiție „adâncă” în domeniu (ca și Aradul, de altfel).

 

Programul, pe zile:

 

Vineri, 3 septembrie

 

Moby Dick
Necrovile
Magnetic
Heedless Elegance

 

Sâmbătă, 4 septembrie

 

Nervosa
Crossbone
Desecrate
Sacrificial Slabs
False Reality

 

Duminică, 5 septembrie

 

Sur Austru
Jind
Dishonored
Zivatar
Steam Breather