În timp ce milioane de români sunt în pragul sărăciei, un conațional a plătit 75.000 de euro pe o vacanță în Italia și Franța

Data publicare: Joi, 02 Septembrie, 2021 Total: 1492 accesari

În timp ce milioane de români sunt în pragul sărăciei, un conațional a plătit 75.000 de euro pe o vacanță în Italia și Franța

Vara 2021 a cunoscut o efervescență turistică în zona de lux, iar turiștii români amatori de vacanțe premium au ales luxul european. Nordis Travel, cea mai nouă agenție de turism tailor made din România, a vândut în sezonul estival pachete turistice în valoare de 2,5 milioane de euro pentru destinații precum Riviera franceză, Italia, Turcia, Grecia sau România. Pentru o vacanță de lux cu 7 nopți de cazare și turiștii români au plătit, în medie, peste 2.000 euro de persoană.

 

Cea mai scumpă vacanță a verii 2021 a fost un circuit Franța - Italia, pe traseul Riviera franceză - Florența (Toscana), care a costat 75.000 de euro.

 

S-a ajuns la această sumă pentru că turiștii au dorit cazări în locuri extraordinare, care să fie în sine o experiență. Hotel De Paris din Monaco, Hotel Four Seasons din Florența și cazarea din Il Borgo Santo Pietro Toscana. În fiecare dintre aceste locuri au ales să fie cazați în suite. Un exemplu este Fresco suite de la Four Seasons Florența, care are o frescă renascentistă pe tavan”, a precizat Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

 

Printre alte extravaganțe s-a aflat o cursă private jet cu aterizare pe aeroportul Dalaman (Turcia) și transfer cu elicopterul către resortul D Maris Bay. La retur, transferul către aeroport s-a făcut cu un speedboat, urmat de transfer terestru cu o limuzină de lux. Turiștii care au apelat la acest pachet au experimentat practic toate mijloacele de transport, pentru o experiență cu adevărat deplină.

Am consemnat și un record de 4 zboruri private jet într-o singură zi, pentru persoane care au avut la dispoziție o zi întreagă o aeronavă și echipajul acesteia, astfel încât să rezolve toate cele necesare zburând între patru țări în mai puțin de 12 ore”, a adăugat Anca Drugan.

sursa:wall-street.ro