Evadare ca în filme. S-a dus să urineze și a evadat pe geamul de la baie sub nasul polițișilor

Data publicare: Marti, 24 August, 2021 Total: 1034 accesari

Evadare ca în filme. S-a dus să urineze și a evadat pe geamul de la baie sub nasul polițișilor

Un tânăr de 18 ani, aflat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, a evadat în această seară(24 august) din sediul Poliţiei Urziceni pe geamul unui grup sanitar, informează IPJ Ialomiţa potrivit Agerpres.

 

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.


Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul şi IPJ Ialomiţa a angrenat forţe suplimentare de la toate serviciile operative în vederea identificării acestuia.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul jandarmilor ialomiţeni, cu un câine de urmă.

Sursa:știripesurse.ro

Foto:facebook.com