Voluntari a făcut voluntariat la Arad. ”Vulcanul” Francisc Neuman a erupt din nou. UTA- F.C. Voluntari 2-0

Data publicare: Luni, 23 August, 2021 Total: 1671 accesari

Voluntari a făcut voluntariat la Arad. ”Vulcanul” Francisc Neuman a erupt din nou. UTA- F.C. Voluntari 2-0

Prima repriză a fost una ternă, cu un joc încâlcit, în care oaspeții s-au apărat bine pe linii, jucătorii ”Bătrânei Doamne” negăsind soluții pentru a se apropia de careul advers. Au fost totuși două ocazii ale lui Hora, la prima acesta făcând o preluare prea lungă, iar la a doua s-a încurcat în minge la câțiva metri de poartă.

 

În mod neașteptat pentru publicul spectator, cei care a=au început în forță repriza secundă au fost jucătorii Voluntariului care și-au dorit mai mult decât un punct de la Arad.

 

Gyuszi Balint a sesizat momentul și deja în minutul 60 a efectuat două modificări, introducându-i pe teren pe Roger și Dangubic, în locul lui Antal și Hora. Dealtfel a fost mutarea câștigătoare, cei doi fiind artizanii marcării celui de-al doilea gol al UTA-ei, pe traseul Dangubic pasă și Roger la finalizare.

 

Și de această dată, deși UTA nu juca împotriva unei echipe cu nume ca în etapele precedente, arădenii au venit în număr mare la meci, în tribune aflându-se în jur de 7.500 de suporteri care ca de obicei și-au încurajat pe tot timpul partidei favoriții.

 

În urma acestei victorii UTA a urcat pe locul 5 în clasameentul Ligii I cu 11 puncte, la egalitate cu Farul, dar având golaveraj mai slab și la doar 2 puncte de podium.

 

Formații:

UTA:Iacob- Baravikas, Erico, Benga, Vukcevic- Ubbink(Bustea, min.89), Passaglia(Ilie, min.89), Batha, Antal(Roger, min.60), Miculescu(Isac, min.79), Hora(Dangubic, min.60), antrenor, Laszlo Balint

 

FC Voluntari:Popa- Miranda, Tamaș, Armaș, Vlad- Rață, Droppa, Tavarea(Paraschiv, min.78)- Lopes(Merloi, min.85), Nemec(Achim, min.85), Gheorghe(Fulop, min.57), antrenor, Liviu Ciobotariu.

 

Au înscris Miculescu- min.75, Roger- min.82