Pe ruta Cluj- Botoșani polițiștii și procurorii arădeni au capturat un traficant de droguri de mare risc. Tribunalul Arad l-a băgat la zdup

Data publicare: Miercuri, 18 August, 2021 Total: 992 accesari

Pe ruta Cluj- Botoșani polițiștii și procurorii arădeni au capturat un traficant de droguri de mare risc. Tribunalul Arad l-a băgat la zdup

La data de 17.08.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, în vârstă de 32 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza județului Cluj, cantitatea de 1.013 comprimate ecstasy, în schimbul sumei de 1.000 euro și 7.500 lei.


Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Botoșani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deținute de către inculpat în scopul comercializării.


În cursul zilei de astăzi,18 august, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.