Beți la volan deja din prima zi a săptămânii. Infracțiuni rutiere la început de săptămână

Data publicare: Marti, 17 August, 2021 Total: 1064 accesari

Beți la volan deja din prima zi a săptămânii. Infracțiuni rutiere la început de săptămână

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin cercetează un timișorean de 50 de ani, care la data de 16 august a.c., în timp ce se deplasa în satul Vărădia de Mureș a intrat cu autoturismul într-un cap de pod din localitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,83 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

 

Conform procedurii bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei iar în cauză au fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

           

Tot în ziua de 16 august a.c., polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.N.79.

 

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,92 m.g./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Polițiștii Comunei Șiria au depistat în după-amiaza zilei de 16 august a.c., un șirian de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu din localitate.

 

În urma verificărilor a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.