Vulcanul de pe Francisc Neuman și-a contopit lava cu cel de la Open Air Festival. Se anunță o a treia noapte de festival mirobolantă

Data publicare: Duminica, 15 August, 2021 Total: 1133 accesari

Vulcanul de pe Francisc Neuman și-a contopit lava cu cel de la Open Air Festival. Se anunță o a treia noapte de festival mirobolantă

Artiștii și participanții la eveniment s-au bucurat împreună de experiențe muzicale inedite, sâmbătă, în cea de a doua zi a festivalului Arad Open Air. Atmosfera din cadrul evenimentului a dovedit, încă o dată, că publicul arădean știe să se distreze cu adevărat.  Ultima zi a AOA 2021 își deschide porțile începând cu ora 18:00, pentru ca cei prezenți să se poată bucura de momente de neuitat.

 

Încă de la începutul zilei, arădenii au ajuns la festival cu energie pozitivă și chef de distracție, pregătiți să cânte și să danseze cu artiștii lor preferați. CTC, Vali Bărbulescu, Gojira, Zeze, Basska, Julian Jordan, Chris Hype și Mike Kross au creat o atmosferă incendiară pe scena mare a evenimentului. Cum ieri Aradul a avut parte și de un meci de fotbal al echipei favorite, artiștii care au urcat pe scenă au susținut microbiștii, oferind informații periodice despre scor și, la final, când UTA și-a învins adversara cu scorul de 1-0, publicul a cântat, împreună cu invitații, imnul echipei.

 

Vibe-ul special de la Arad Open Air înseamnă deschidere și susținere reciprocă. Spre exemplu, CTC, au transmis gânduri bune artiștilor de la Scena ABC în timpul concertului pe care l-au susținut. ”Big up, scena ABC! Mulțumim pentru vibrație!”, a spus Deliric la microfonul de la scena mare.

 

La scena ABC, publicul a dansat până la răsărit alături de mult îndrăgitul Raresh. Atmosfera a fost întreținută de Cruz & Ze Salvador, Herk, Timirash și Sandru, care au fost primiți cu bucurie și energie pozitivă de participanți, dovedind încă o dată că Aradul știe să se distreze. În această seară, organizatorii, care țin mereu cont de dorințele arădenilor, au pregătit o scenă specială de drum n bass. Memphys, Elarith, DJ Snow, The Flo, Noxious, Syn și Mcx Woodie au pregătit seturi de excepție, invitând oamenii să celebreze împreună ultima seară a festivalului.


Azi evenimentul începe la ora 19:00, cu Rules. Cei mai așteptați artiști ai serii sunt Golan, John Trend & Jayko, Dirty Nano, Mahmut Orhan și Paul Damixie care vor urca pe scena principală a Arad Open Air Festival cu set-uri și show-uri de excepție. Artistul rezident, Mike Kross, va închide și această ediție a Arad Open Air Festival, spre deliciul arădenilor.

 

Participanții care nu sunt vaccinați se pot prezenta la centru de testare de la intrarea în festival începând cu ora 14:00 pentru a evita aglomerația de la ora 18:00. De asemenea, organizatorii au pregătit două tipuri de acces, pe două rânduri diferite, unul pentru vaccinați, cei care au trecut prin boală sau care au test PCR și unul pentru cei care doresc să își facă testul pe loc.

 

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

 

Biletele pentru zi se pot achiziționa la prețul de 75 de lei, atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și la intrarea în festival.

 

Parteneri: Virgin Radio România, UTA, Costa Coffee, Bulldog, Coca-Cola, UVVG, Maschio, MAN construcții, HAI, FCC, Heineken, Red Bull România, Pastel Ceramica, PRbeta Agency și West Media.