Românii nu mai acceptă mici sau bonuri pentru a se vaccina. Bărbații doresc alcool și prostituate, iar femeile ședințe SPA sau tratamente cosmetice

Data publicare: Joi, 12 August, 2021 Total: 1739 accesari

Românii nu mai acceptă mici sau bonuri pentru a se vaccina. Bărbații doresc alcool și prostituate, iar femeile ședințe SPA sau tratamente cosmetice

După cum deja se știe campania de vaccinare în România merge foarte greu, doar în jur de 5 milioane de români fiind vaccinați până în prezent, contrar previziunilor optimiste ale autorităților.

 

Dacă nu cu multă vreme în urmă unii români au putut fi convinși cu câțiva mici pentru a se vaccina(vezi cazul Piața Obor), pare-se că pretențiilor conaționalilor noștri au crescut.

 

Astfel deși Guvernul pregătește o ordonanță prin care dorește a-i răsplăti pe românii care se vaccinează cu bonuri alimentare în valoare de 100 de lei, din sondajul pe care l-am făcut reiese că foarte puțini dintre aceștia vor accepta vaccinarea. Dintre cei puțini care vor fi  totuși de acord, marea majoritate sunt foarte săraci, 100 de lei fiind mană cerească pentru aceștia.

 

Întrebând în stânga și în dreapta ”în schimbul a ce foloase a-ți fi dispus să vă vaccinați?”, am rămas de multe ori înmărmuriți de răspunsurile primite.

 

Astfel unii bărbați au răspuns că s-ar vaccina totuși, în schimbul unei lăzi de bere, a 10 litri de pălincă sau chiar în schimbul unei partide de sex cu o prostituată, pe gratis bineînțeles.

 

Femeile, în schimb, ar face vaccinul dacă ar beneficia de un tratament cosmetic complet, o zi de răsfăț la SPA sau chiar un city break într-o capitală europeană.

 

Am primit și alte răspunsuri, dar concluzia care o tragem este că reprezentanții Guvernului ar trebui să ia în calcul, la modul cel mai serios, și aceste variante și suntem convinși că odată cu satisfacerea acestor dorințe, numărul vaccinaților va crește vertiginos în țara noastră.